Nyheter

Läs mer om vad som är på gång hos itACiH

Palliativ konferens i Östersund

På väg hem från 2 givande dagar på 6:e Nationella Palliativa konferensen, Frösö Park Arena Östersund. Många trevliga möte och intressanta kontakter knutna!

Nationell Konferens i Palliativ Vård

Förberedelserna inför den 6:e nationella konferensen i Palliativ Vård är i full gång! Äntligen snart dags att träffa "palliatörer" från hela landet och få chansen att visa upp itACiH Verksamhetsstöd. Ett Verksamhetsstöd som är framtaget för just den mobila palliativa...

Dialäsens Chefsdagar

Stort tack till Dialäsen och Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförening (SNSF) samt såklart alla besökare - två givande och inspirerande dagar i Stockholm!

Dialäsens Chefsdagar

På väg till Dialäsens Chefsdagar. Dialäsen och Svensk Njurmedicinsk Sjuksköterskeförening (SNSF) arrangerar för 18:e gången en nätverksträff som etablerats som ett ledande forum för chefer inom vård och omsorg. Vi ses där!

Nytt år – nya möjligheter!

Utvecklingen av itACiH Verksamhetsstöd fortsätter, som alltid, i nära samarbete med användarna! Så, om du som användare, har något förslag på utvecklingsområde tveka inte att kontakta oss. Skicka ett PM eller mejla till info@itacih.se

Lycka till med julstök, julgodis, kulprov, bränd knäck, lite sned gran som man glömt vattna, nödrim mm, men framförallt: Glöm inte ladda batterierna! God Jul önskar vi på itACiH!

Årets itACiH julklapp:

Fler plattor åt ASIH medarbetarna i Skåne! Idag var det ASIH i Malmös tur att få fler plattor. Tack för idag Lars Holmström och Erik Ahlström Trevlig Lucia önskar vi på itACiH!

Medarbetare i programmeringstävling

Vår nya medarbetare Måns åker i helgen till Holland för att coacha Lunda-lagen i NWERC, den regionala deltävlingen i programmering. Tre lag från Lund gick vidare från kvalificeringstävlingen tidigare i höst. Lundalaget from_future_import_solution, där vår tidigare...

itACiH på SFPO’s utbildningsdag!

Idag var det dax för SFPO's (sjuksköterskor för palliativ omvårdnad) utbildningsdag! itACiH var såklart på plats och träffade både gamla och blivande användare. I montern stiftades även bekantskap med våra nya "serie-medarbetare" Palle och Pallina som på ett...

Sjuksköterskor för Palliativ Omvårdnad

Laddar inför en givande dag tillsammans med SFPO på fredag! Passa på att komma förbi vår monter så visar vi hur itACiH Verksamhetsstöd kan användas i er verksamhet! Välkommen, Vi ses där!

Share This